Advocatuur

Soms is een rechtszaak niet te voorkomen.Falk Advocatuur heeft zich gespecialiseerd in het procederen in Familie- en Erfrechtzaken. Echter onze werkwijze is anders dan de meeste advocatenkantoren. Hoe dan? Wij zijn eerst gericht op het geven van inzicht in uw probleem en het creëren van oplossingen. En daarna, indien nodig, het voeren van een rechtszaak. Uw juridisch gevecht in de rechtszaal wordt uiteindelijk door de rechter beslist. De vraag is of dit voor u tot een bevredigende oplossing leidt? Voor onze werkwijze tellen, naast de juridische aspecten, vooral uw persoonlijke belangen met het oog op de toekomst. Wij streven naar een oplossingsgerichte en kostenbesparende benadering voor uw zaak.

Falk Advocatuur staat voor het zoeken naar passend oplossen van de problemen tussen partijen. Indien u hier niet uit komt wordt uw conflict feitelijk- en juridisch onderbouwd voorgelegd aan de rechter door middel van een no-nonsense aanpak.

Meer weten?
Graag vertellen wij u in een vrijblijvend informatiegesprek meer over onze werkwijze en de kosten en of u eventueel in aanmerking komt voor subsidie. 

Pages-7-attachment1_Falk-advocatuur-klein-1.jpg

Vragen of hulp nodig?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

0515 - 416999

Bekijk alle contactgegevens